Een vrouw heeft een kop thee in haar handen, terwijl ze op de laptop kijkt die voor haar op tafel staat.

Ik voel mij niet lekker, wat nu?

In Nederland krijg je direct medische hulp. Vaak heb je hiervoor een verwijzing nodig. In een aantal gevallen heb je deze verwijzing niet nodig, bijvoorbeeld voor de huisarts, apotheker, fysiotherapeut en HeyCoach voor online psychologische hulp. Het is eigenlijk je 1e stop voor medische hulp.
Een vrouw voert een yoga-oefening uit in de woonkamer.

Voorkomen is beter dan genezen.

In ons dagelijks leven is gezond blijven belangrijk. Daarom is het slim om niet alleen naar de dokter te gaan als je ziek bent, maar ook om te voorkomen dat je ziek wordt. Wij kunnen jou hierbij helpen. Zoals vergoedingen voor zelfhulpmodules, maar ook challenges voor bijvoorbeeld minder telefoon of beter slapen.
Een vrouw werkt op haar laptop aan een bureau.

Zo bereid je jouw behandeling goed voor.

Bij het voorbereiden van een behandeling is het belangrijk om de juiste zorgaanbieder te kiezen voor jou. Met de hulp van de ZorgCoach krijg je persoonlijke begeleiding bij het maken van de beste keuze. Denk bij het voorbereiden van je behandeling aan je zorgpas, en ontdek in het vergoedingen­overzicht hoeveel en welke behandelingen worden vergoed.
Een vrouw zit tussen haar 2 dochters op de bank. Ze kijken gezamenlijk op 1 mobiele telefoon.

Onderzoek de mogelijkheden voor het regelen van zorg.

Wanneer je zorg moet regelen, komt er veel op je af. Je maakt je misschien zorgen over de kosten of de hoeveelheid informatie is overweldigend voor je. Soms is het medische systeem complex, waardoor het wat verwarrend of vermoeiend kan zijn. Misschien twijfel je over de diagnose. Wat je situatie ook is, onderzoek de mogelijkheden voor het regelen van zorg.
Een vrouw zit in een yogapositie te mediteren op een matje in de woonkamer.

Wat regel je na een ziekenhuis­behandeling?

Binnenkort ga je naar het ziekenhuis voor een behandeling. Misschien heb je daarna thuis hulp of zorg nodig. We leggen je graag uit hoe je dit regelt, waar je terechtkunt, wat je vergoed krijgt en hoe je je financiële administratie goed afhandelt.  
Een vrouw plakt een pleister op de vinger van haar dochter.

We hebben in Nederland veel mantelzorgers.

Vaak heb je hier niet zelf voor gekozen, maar gebeurt het gewoon. Als mantelzorger zorg je langere tijd voor iemand die dichtbij je staat. Dat kan je partner, ouder, kind of iemand anders zijn. Als mantelzorger wordt er veel van je gevraagd. Daarom is Interpolis er voor jou en bieden wij je verschillende diensten en vergoedingen.

Keuzes bij het voorbereiden van je behandeling.

Met de hulp van de ZorgCoach krijg je persoonlijke begeleiding bij het maken van de beste keuze.

Je zorg, goed geregeld.

In de Zorgzoeker zie je met welke zorgverleners wij afspraken maakten.

Kies je zorgverzekering bewust.

Bedenk bij de keuze van een zorgverzekering of de dekking aansluit op jouw behoeften. Kies bewust.

Waarom goed slapen belangrijk is.

Overdag zijn jouw lichaam én geest hard aan het werk. Daarom is het belangrijk dat ze genoeg tijd krijgen om te ontspannen.

Kinderopvang tijdens ziekenhuisverblijf.

Kom je als ouder of verzorger van kleine kinderen in het ziekenhuis terecht, dan is het logisch dat jij je zorgen maakt over je kinderen. Je kunt wel wat hulp gebruiken.

Advies bij twijfel aan je diagnose.

Twijfel aan een diagnose kan spannend en onzeker zijn. Een second opinion je helpen.

Ook interessant voor jou:

Vind jouw zorgverlener.

In de Zorgzoeker zie je met welke zorgverleners wij afspraken maakten. Ga je naar een zorgverlener met wie wij geen afspraken hebben gemaakt? Dan betaal je mogelijk een deel van de zorgkosten zelf.

Hulp bij het regelen van zorg.

Als je zorg nodig hebt, valt het soms niet mee om alles te vinden en te regelen. Wij helpen je daar graag bij. De ZorgCoach helpt bij wachtlijstbemiddeling, het regelen van zorg en de vragen die je daarbij hebt.

Wat is de zorgpas?

Met je zorgpas laat je zien dat je bij ons verzekerd bent. Soms vraagt een zorgverlener naar jouw zorgpas. Als die jouw polisnummer of relatienummer nodig heeft, of wil weten hoe je verzekerd bent. Je vindt jouw zorgpas in de Interpolis Zorg app.