Sabine van den Oever gestart als nieuwe manager Landbouw bij Interpolis.

Er liggen verschillende uitdagingen voor de landbouwsector op het gebied van duurzaamheid, innovaties en bedrijfszekerheid. De nieuwe manager Landbouw bij Interpolis heeft er zin in om deze uitdagingen aan te gaan. Op 1 augustus is Sabine van den Oever gestart in haar nieuwe functie als manager Landbouw om samen met haar team de bediening van agrarische ondernemers met al hun bedrijfsuitdagingen verder te verbeteren.

Sabine: “Het team van mensen waarmee ik ga werken, zet zich in voor agrarische ondernemers en hun bedrijven met kennis van risicomanagement, preventie, verzekeren en hulp bij schade. Dit gaat al goed, maar het kan altijd slimmer en efficiënter, ik zie er naar uit om met mijn team verder te werken aan een veilige agrarische sector.” 


Sabine: “Ik ga aan op de passie en bevlogenheid van mensen”

De kersverse manager vertelt dat ze enorme passie en bevlogenheid ervaart bij mensen die werken in en voor de agrarische sector. “Daar ga ik op aan”, onderbouwt Sabine haar nieuwe functie: “Ik voel de energie van trots zijn op wat deze ondernemers hebben bereikt en het geloof in de uitdagingen waar ze voor staan. Klimaatverandering, stikstof, regelgeving, maatschappelijke druk, hun verdienmodel… Er zijn veel uitdagingen en veranderingen tegelijk bij het draaiend houden van een agrarisch bedrijf.

​​Waar het over gaat is de bedrijfscontinuiteït op korte en lange termijn voor alle partijen in de keten. Dat kan behoorlijk conflicteren en die uitdaging ga ik aan, daar wil én kan ik actief aan bijdragen.” Sabine gelooft in de kracht van Samen: “Als je samen optrekt bij het verbeteren van resultaten en werkprocessen, dan kun je kort op de bal bijsturen met behoud van werkplezier voor alle betrokkenen. Ik mag optrekken met een ervaren team van medewerkers, dat gewend is aan samenwerken met een heel divers netwerk van partijen in de keten. Daar zit het vertrouwen en plezier om deze uitdaging aan te gaan.”

Toekomstgerichte en veilige agrarische bedrijven .

“Vernieuwen en verbeteren geven mij energie”, vult de 43-jarige Sabine nog aan. “Ik ben er dan ook trots op dat ik een steentje mag bijdragen aan toekomstgerichte en veilige agrarische bedrijven. Door onze manier van verzekeren, kunnen we vanuit Interpolis een impactvolle bijdrage leveren aan risicomanagement. En daarmee bijdragen aan de continuïteit van de bedrijven en de agrarische sector als geheel.” 

Kennis van de landbouw blijft aanwezig.

Jaap Breugem, senior manager Agro bij Achmea, waar Interpolis onderdeel van is, is blij met de benoeming van Sabine: “Ze krijgt de functie van manager Landbouw vanwege haar verbindende kwaliteiten. Ze heeft 17 jaar werkervaring binnen Achmea, waaronder bij Stichting Achmea Rechtsbijstand en werkte in diverse lijn-, project- en managementfuncties. De afgelopen 1,5 jaar was ze al manager Ontwikkeling & Innovatie in het managementteam van Achmea Agro en ik ben blij dat ze deze nieuwe stap wil zetten. Kennis van de Landbouw zit in de teams die ze aanstuurt, waarmee we blijven werken aan de continuïteit van de agrarische sector met alle uitdagingen die daarbij horen.”